Akoestiek

Creëer visuele en akoestische rust

AH Kantoormeubilair heeft zich gespecialiseerd als leverancier van rust oplossingen. Akoestiek is daar een belangrijk onderdeel van. Wij produceren duurzame akoestische oplossingen van hoge kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs. Met onze akoestische producten creëren we zowel een akoestische als visuele rust. Alles wordt bij ons op maat geproduceerd.

Akoestiek akoestiek foto

Onze akoestiek

Heb je op de werkplek last van bellende of voorbijlopende collega’s, of ligt de tafel van je collega’s vol met rotzooi, dan ben je snel afgeleid van je eigen werk. 

De akoestische vrijstaande schermen kunnen worden uitgevoerd in diverse stofferingen, kleuren en afmetingen en een eigen afbeelding is ook mogelijk.

Bij deze oplossing koppelen we diverse akoestische panelen aan elkaar door middel van koppelpalen of inhangverbinders.

Onze akoestische panelen bevatten een hoge akoestische waarde door ons hoogwaardige akoestische materiaal, vervaardigd uit gerecycled textiel. 

Naast onze bureaus en schermen hebben we ook nog enkele andere producten. Ook deze producten verbeteren het akoestiek op uw kantoor.

Wij bieden een breed assortiment concentratieschermen die geschikt zijn voor zowel het onderwijs als het bedrijfsleven. 

Akoestiek plafondbaffle

Akoestisch Baffle

De baffles zorgen ervoor dat geluid in een ruimte gebroken wordt, waardoor de galm in de ruimte verdwijnt. Baffles zijn eenvoudig te monteren en geven een moderne sfeer aan een ruimte.

Akoestisch Plantenbak

Dit akoestisch whiteboard mag niet ontbreken op jouw kantoor of school. De hoge akoestische waarden zorgen voor rustige brainstormsessies en met het whiteboard kun je jouw ideeën noteren.