Groothandel kantoormeubilair

Groothandel kantoormeubilair

Op zoek naar een groothandel kantoormeubilair? Dan komen wij graag met u in contact. Want AH Kantoor & Designmeubilair is de groothandel kantoormeubilair. Wij kopen rechtstreeks op voorraad in en leveren aan wederverkopers, ofwel winkels en webshops die kantoormeubilair verkopen. Het komt er op neer dat wij grote partijen bestaande en nieuwe kantoormeubelen inkopen. Dat wil zeggen dat we doen wij wereldwijd zodat wij goede producten tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden aan onze klanten.

Op deze website geven wij als groothandel kantoormeubilair een overzicht van ons aanbod. Niettemin kunt u tegen gereduceerd tarief deze producten bij ons inkopen als u een bedrijf heeft in kantoormeubilair. Zo kunt u als reseller met uw BTW nummer en uw KvK nummer zich aanmelden en wij registeren u als reseller van kantoormeubilair.

Groothandel kantoormeubilair tweedehands meubelen

Over AH Kantoormeubilair

Wanneer u opzoek bent naar nieuw of gebruikt kantoormeubilair bent u bij AH Kantoormeubilair aan het beste adres. Zo kunt u bij ons niet alleen online bestellen. Maar ook kunt u uw gekozen producten komen bezichtigen, proefzitten en kopen in onze showroom. Daarnaast kunnen wij u voorzien van goed advies. Bovendien zijn al onze beschikbare producten van hoogwaardige kwaliteit. Ook zijn de tweedehands producten door ons gecontroleerd op eventuele gebreken. Zo koopt u altijd kwaliteit! Wilt u meer weten over AH Kantoormeubilair of wilt u direct in contact komen? Klik dan op onderstaande knop.

Producten laten afleveren?

Wanneer u besluit een of meerdere producten te kopen bij AH Kantoormeubilair kunt u er voor kiezen deze zelf af te halen in onze showroom. Ook wanneer u niet beschikt over het juiste vervoer om de gekochte producten te vervoeren kunt u gewoon bij AH Kantoormeubilair uw producten kopen. Voor een gepaste meerprijs bezorgen wij uw gekochte producten aan huis, of op het gewenste aflever adres. Kortom, AH Kantoormeubilair is hét adres voor het kopen van nieuw of gebruikt kantoormeubilair! Zo kunt u eenvoudig en snel uw bestelde producten gebruiken op iedere gewenste locatie. Wilt u meer informatie over de bezorging van onze producten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.